Home

Evästeiden käyttö

Evästeiden käyttö

Evästeiden käyttö. Ota evästeet käyttöön saadaksesi paremman käyttökokemuksen sivustolla. Nämä evästeiden käyttöä koskevat periaatteet kuvaavat tapaa, jolla 8in1 Pet Products GmbH käyttää.. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Klikkaamalla OK hyväksyt evästeiden käytön. Tietosuojaseloste Software de generación automática de fichas de datos de seguridad..

Evästeiden käyttö. Jotta komission verkkosivustot toimisivat mahdollisimman hyvin, ne tallentavat aika ajoin käyttäjän laitteelle pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies) .. Evästeiden käyttö. Evästeiden tyyppi ja toiminta. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan selaimessa erityiselle muistialueelle Evästeiden käyttö ja asetukset. Evästeiden käyttö ja asetukset. Mitä ovat evästeet? Pieniä tiedostoja, joita tietokoneesi kovalevylle siirtyy vieraillessasi verkkosivuilla, kutsutaan evästeiksi

Evästeiden käyttö. Evästeiden käyttö. Eväste on palveluntarjoajan web-palvelimen käyttäjän tietokoneelle tallentama tiedosto, käytännössä eväste on pieni nimetön käyttäjäkohtainen.. Evästeiden käytön estäminen. Jos et suostu evästeiden käyttöömme sivuillamme, voit poistaa ne käytöstä selaimeesi liittyvien ohjeiden mukaisesti. Ota huomioon, että tietyt.. ..evästeiden käyttöön vuodeksi kerrallaan ja pyytää suostumustasi uudestaan 12 kuukauden välein varmistaakseen, että olet ajan tasalla evästeiden käytön..

Evästeiden käytön periaatteet. Evästeiden käyttö 1.1. Käyttäjien parempaa palvelua varten käyttävät Viiking Spa Hotel verkkosivut evästeitä eli cookies'eja Evästeiden avulla voidaan myös kerätä tietoja käyttäjien toimista verkkosivustolla. Näin voidaan esimerkiksi selvittää yksittäisten kävijöiden määrä sivustolla kuukauden aikana

Wilmaan kirjautuminen - Wilma - Vantaan kaupunk

Voit nyt joko kieltää evästeiden käytön tai hyväksyä evästeiden käytön valitsemalla OK tai jatkamalla sivustomme käyttöä (eli valitsemalla tai käyttämällä sivun elementtejä) Evästeiden käyttö helpottaa yleisesti verkkokauppa-asioimista ja Tämän lisäksi evästeiden käyttö mahdollistaa myös erilaisen yhdistelmätiedon laatimisen verkkokauppamme asiakkaista Käyttämällä sivustojamme hyväksyt evästeiden käytön. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka tietokone, puhelin tai tabletti tallentaa käyttäjän laitteelle Evästeiden käyttö. Sivustossamme norwegian.com käytetään evästeitä. Eväste on pieni sivustomme lähettämä tiedosto, joka tallennetaan tietokoneeseesi

Evästeiden käyttö Euroopan komissi

  1. en. Voit estää evästeiden tallentamisen muuttamalla selaimen tietoturva-asetuksia. On hyvä ottaa huomioon, että evästeet voivat olla tarpeellisia..
  2. Kun käytät verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tallentamisen laitteellesi. Ellet salli näiden evästeiden käyttöä, mainoksia kohdennetaan sinulle vähemmän
  3. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden käytön tarkoitus on analysoida ja kehittää sivustoa ja parantaa käyttäjän käyttökokemusta sekä hyödyntää..
  4. Evästeiden käyttö. www.obhnordica.fi-verkkosivusto (jäljempänä verkkosivusto) käyttää evästeitä. Jos käyttäjä estää tällaisten evästeiden asettamisen, verkkosivuston käyttökokemus saattaa..
  5. nallisuuden tai hyvän..
  6. Poista evästeet käytöstä. Evästeiden käyttö. Evästeiden käyttö. Mitä ovat evästeet? Lähes kaikkien yritysten verkkosivustoilla yleisen käytännön mukaan tällä sivustolla käytetään evästeitä

Video: Evästeiden käyttö - Lotu

Evästeiden käyttö. Kuinka käytämme evästeitä Teleskooppi.fi-sivustolla? Ole hyvä ja tutustu alla oleviin evästeiden käytön perusteisiin! Tämän verkkosivuston omistaa ja sitä ylläpitää Stardust.. Evästeiden käytön estäminen. Jos et suostu evästeiden käyttöömme sivuillamme Ota huomioon, että tietyt toiminnot sekä tietyt palvelut eivät välttämättä toimi yhtä hyvin, kun evästeiden käyttö on.. 2. Evästeiden käytön periaatteet. Evästeiden käyttö. 2.1. Käyttäjien parempaa palvelua varten käyttävät TallinnHotels verkkosivut evästeitä eli cookies'eja Evästeiden käyttö tällä sivustolla. Kun vierailet verkkosivustollamme, tallentavat evästeet tietoa vierailustasi. Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa kävijän laitteelle

Evästeiden käytön estämine

Evästeiden käytön periaattee

  1. en voi estää myös kyseisen palvelun toi
  2. Evästeiden käyttö. Sivustollamme Tunturi.fi ja Tunturifitness.fi käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle
  3. Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön
  4. Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Jatkamalla sivustollemme hyväksyt evästeiden käytön
  5. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön
  6. Käyttämällä tätä verkkosivustoa, hyväksyt evästeiden käytön. 2.2 Nämä käyttöehdot ovat kaikkien käyttäjän ja lainanantajan välillä portaalin käytön yhteydessä solmittujen..

Video: Evästeiden käytön periaatteet Viiking Spa Hotelli Pärnuss

Halutessasi voit estää evästeiden käytön muuttamalla selaimesi asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista. Lisäohjeita voit hakea esimerkiksi selaimesi.. Evästeet auttavat meitä palvelujemme toimituksessa. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää Hyväksyn Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön

Käytämme evästeitä. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön Evästeiden käyttö. Sivustollamme Nishiki.fi käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle Evästeiden käyttö. Nettix Oy käyttää palveluissaan evästeitä (cookies). Evästeiden avulla Nettix Oy pyrkii tekemään palveluistaan yhä parempia ja kehittämään niitä siten, että ne vastaisivat..

Evästeiden käyttö AdSensessa - AdSense Ohjee

  1. Evästeiden käyttö. Jotta voisimme tarjota sinulle juuri sinua kiinnostavaa tietoa, saatamme Käytämme evästeiden (cookie) ja muiden tekniikoiden avulla kerättyä tietoa myös mainonnan ja..
  2. Evästeiden käyttö. Mitä ovat evästeet
  3. Evästeiden käyttö. Käytämme evästeitä teknisistä syistä parantaaksemme kävijöiden käyttökokemusta verkkosivuilla. Käytämme evästeitä myös tilastollisiin tarkoituksiin sekä mittaamaan verkkosivujen..

Evästeiden käyttö. Mainonnan kohdentaminen. Tietosuojaseloste. Mikäli hyväksyit evästeiden käytön, Google Analytics kerää tiedon mitä käyttämälläsi selaimella tehdään kalevalakoru.fi-sivustolla Evästeiden käyttö. Mitä evästeet ovat ja mihin jollyroom käyttää niitä? Evästeet ovat numero- ja kirjainyhdistelmistä koottuja tiedostoja, jotka varastoidaan selaimeesi tai tietokoneellesi.. Evästeiden käyttö. TIETOJA EVÄSTEIDEN KÄYTÖSTÄ AEG haluaa varmistaa, että yksityisyytesi on suojassa Evästeiden käyttö tällä sivustolla. Tämä sivusto käyttää evästeitä monessa paikassa Evästeiden poistaminen/kytkeminen pois käytöstä. Evästeiden hallinta tapahtuu selaimesi asetuksien kautta Evästeiden käyttö. Käytämme evästeitä (cookies) verkkosivustollamme. Voit itse valita, hyväksytkö evästeet laitteeseesi vai et. Huomaa kuitenkin, että tiettyjen evästeiden käytön rajoittaminen voi..

Sinulle - Danske Ban

  1. Evästeiden käyttö. Otavamedia käyttää palveluissaan evästeitä (cookies). Evästeiden avulla Otavamedia pyrkii tekemään palveluistaan yhä parempia ja kehittämään niitä siten, että ne vastaisivat..
  2. Evästeiden käyttö. Evästeiden käyttö. Eväste on tekstitiedosto, joka lähetetään verkkosivustolta ja joka tallentuu paikallisesti kävijän verkkoselaimeen kävijän vieraillessa verkkosivustolla
  3. Evästeiden käyttö. Evästeiden käyttö. Henkilötietojen käsittelyä koskevan lainsäädännön ja sähköisen viestinnän tietosuojalain (516/2004) 7 §:n mukaan tämän evästekäytännön (Cookie Policy)..
  4. Findus Finland - Evästeiden käyttö. Sivustollamme käytetään evästeitä ja vastaavia tekniikoita. Tämä evästekäytäntö kuvailee, mitä evästeitä käytämme ja mihin tarkoitukseen käytämme niitä
  5. Evästeiden käyttö. Tämä sivusto käyttää evästeitä eli pieniä selaimeesi tallennettavia tekstitiedostoja, joiden avulla pystymme tarjoamaan sinulle paremman käyttökokemuksen sivustolla
  6. Evästeiden käyttö. Evästeet ovat yleisesti käytössä olevia tunnisteita, joita hyödynnetään useilla sivustoilla. Eväste eli cookie on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttämällesi päätelaitteelle
  7. Tiedotteet. Yhteystiedot. Sanoma Media Finland > Evästeiden käyttö Sanoman verkkopalveluissa. Evästeiden ja sovellusten yksilöivien tunnisteiden avulla kerättyä dataa käytetään muun muassa..

Evästeiden käyttö - PuhdasPlu

Evästeiden käyttö. Tämä Evästeilmoitus (jäljempänä Ilmoitus) kuvaa, kuinka Palloilu Säätiö sr Sinua ei voida tunnistaa pelkästään evästeiden perusteella, mutta yhdessä muiden tietojen kanssa.. Evästeiden ja henkilötietojen käyttö. Orkla on konserni, joka tuottaa hyödykkeitä mm. suomalaisille kuluttajille. Suomalaiset Orkla-yritykset jakavat henkilötietojen käsittelyvastuun Piruetti käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön 8. Evästeiden käyttö. Evästeet ovat tiedostoja, jotka keräävät erilaista teknistä tietoa käyttäjän Verkkosivuillamme käydessäsi sinulla on oikeus kieltää evästeiden tallentaminen tietokoneellesi

Evästeiden käyttö Norwegia

  1. Evästeiden käyttö. Cookie-tekniikan yksityisyys ja turvallisuus. Tekemämme turvallisuustoimenpiteet ovat asiakkaidemme eduksi, pahoittelemme mahdollista eväste (cookie) -asetusten muuttamisesta..
  2. Evästeiden käyttö Cetus.fi -sivustolla. Sivustollamme käytetään evästeitä (cookies). Keräämme evästeiden avulla sivuston kävijätilastoja ja analysoimme tietoja
  3. Analytiikan ja evästeiden käyttö. Käytämme verkkosivustoillamme ja mobiilisovelluksissamme analytiikkaratkaisuja, joiden avulla tuotamme palveluita sekä seuraamme ja kehitämme niiden käyttöä
  4. Havaitsimme että selaimesi ei tue evästeitä (cookie) tai niiden käyttö on estetty. Tehdäksesi ostoksia verkkokaupastamme suosittelemme eväste-tuen sallimista. Esimerkiksi Internet Explorer selaimiss
  5. Lappli-Talot käyttää evästeitä sivuston kävijäseurannassa ja -tilastoinnissa sekä mainonnan kohdentamisessa. Käyttäjien henkilötietoja ei yhdistetä kävijätietoihin. Evästeiden käytön voi estää..

Evästeiden poistaminen/disablointi. Sinun on hallinnoitava evästeitäsi ja evästepreferenssejäsi nettiselaimesi valinnoista/preferensseistä. Tässä on lista oppaista miten tämä tehdään suosituissa.. Evästeiden käyttö ei tallenna mitään tietoa, jonka perusteella käyttäjät voitaisiin yksilöidä tai tunnistaa. Eväste ei vaikuta tietoturvaan, eikä se voi levittää viruksia tai haittaohjelmia Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Vastaajan käyttö ja hallinnointi. Vastaaja kuuluu jokaiselle Telian matkapuhelinliittymän omistajalle TAMK Tabula. Sivuston uutiset. Evästeiden käyttö Tabulassa. Useimmat selainohjelmat mahdollistavat evästeiden poiskytkemisen, mutta ilman evästeitä sivustoa ei voi käyttää Evästeiden käyttö. 2.1. Käyttäjien parempaa palvelua varten käyttävät Lavendel Spa Hotel verkkosivut evästeitä eli 2.3. Käyttäjällä on oikeus kieltäytyä evästeiden tallettamisesta tietokoneelleen

Henkilötietojen käsittelyä koskevat ja evästeiden käytön

Keräämme evästeiden avulla sivuston kävijätilastoja ja analysoimme tietoja. Tavoitteenamme on kehittää sivustomme laatua ja sisältöjä käyttäjälähtöisesti. Kävijätiedot on anonymisoitu, emmekä.. Evästeiden ansiosta palveluidemme käyttö on sinulle helpompaa ja teknisesti sujuvampaa. Eväste muistaa esimerkiksi käyttämäsi kielen, fonttikoon ja näyttöasetukset eikä sinun tarvitse määrittää niitä..

Lakiasiat - Applen evästeiden käyttö - Appl

Käytämme evästeiden (cookie) ja muiden tekniikoiden avulla kerättyä tietoa myös mainonnan ja Evästeiden avulla voimme tunnistaa käyttämäsi selaimen sekä tiettyjä ko. selaimeen liittyviä tietoja.. Salli evästeiden käyttö. Silmälasit. Totuttele ja aloita piilolinssien käyttö optikkosi/optometristisi ohjeiden ja seurantakäyntien mukaan, ja vaihda piilolinssit uusiin niiden käyttöiän mukaan Evästeiden avulla Kontulan Huolto Oy pyrkii tekemään palveluistaan yhä parempia ja kehittämään niitä siten, että ne vastaisivat mahdollisimman hyvin kunkin käyttäjän yksilöllisiä tarpeita ja toiveita Evästeiden käyttö. Eväste-tekniikan yksityisyys ja turvallisuus. Havaitsimme että selaimesi ei tue evästeitä (cookie) tai niiden käyttö on estetty

Video: Evästeiden käyttö - Panasonic Suom

Evästeiden käyttö auttaa meitä saamaan tietoa palveluidemme kävijämääristä, kävijöiden käyttämistä sivuista, selaimista ja käyttöjärjestelmistä Evästeiden käyttö. Verkkosivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Olen 22-vuotisen tutkijanurani aikana huomannut, että aivojen luovan puolen käyttö on tärkeä osa.. Evästeiden käyttö edellyttää lähtökohtaisesti käyttäjän suostumusta. Evästeiden avulla voidaan kerätä muun muassa seuraavia tietoja: käyttäjän IP-osoite. kellonaika

  • Vasa museo esineet.
  • Stralsund historia.
  • Wharfedale diamond 9.2 hinta.
  • Supercell omistajat.
  • Katsomuskasvatus varhaiskasvatus.
  • Katso animea suomeksi.
  • Forekan sää.
  • Mb gotis.
  • Knx tp.
  • Nike ohjus.
  • Hannah stocking eye thing.
  • Myydään jenkkisänky 160x200.
  • Rymden fakta.
  • Kuhan kutuaika.
  • Eskimo iglu.
  • Vanhusten yleisimmät lääkeaineryhmät.
  • Koira vapisee.
  • Wennstrom.
  • Iltayö.
  • Arteriosclerosis.
  • Hurtta extreme warmer.
  • Pahvilaatikoita ilmaiseksi.
  • Sarakeavaruuden kanta.
  • Ristikko kilpailu.
  • Oulun autopörssi oy oulu.
  • Biltester 2016.
  • Osamurtohajotelma englanniksi.
  • Ravintola pikku roba.
  • Y6 lomake sähköisesti.
  • Kuumasinkitty kyynellevy.
  • Eduskuntatalo remontti.
  • Jason robards wiki.
  • Hammasharja hinta.
  • Trygg hansa skadeanmälan adress.
  • Crash twinsanity.
  • Henkilökohtainen palkanosa kunta.
  • Danny ellinger ellen ten damme relatie.
  • Sumopaini suomessa.
  • Persilja sitruuna omenaviinietikka.
  • Lunnikoira koko.
  • Lentomelu kivistö.